Buiten

Uw voertuig wordt constant blootgesteld aan factoren die vuil veroorzaken aan de exterieur van de auto. Wij zorgen voor een volledige schoonmaakbeurt van de buitenkant van uw auto.

Vanaf 15 euro

Binnen

Een vuile interieur ziet er niet alleen niet uit maar heeft erg veel bacteriën in zich. Het interieur van een auto heeft nu eenmaal te lijden van gebruik. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

Vanaf 20 euro

Buiten en Binnen Combinatie

Wij zorgen ervoor dat zowel de buiten als de binnenkant van de auto volledig gereinigd zullen worden. Dit is een combinatiepakket van de Buiten & Binnen schoonmaak service van uw auto.

Vanaf 25 euro

Waxlaag met Binnen & Buiten Combinatie

Door een waxlaag die wij aanbrengen zal uw auto worden beschermd tegen allerlei weersinvloeden, stof en vuil. De auto zal worden gereinigd volgens het Buiten & Binnen Combinatie pakket.

Vanaf 60 euro

Polijsten

Door (delen van) uw auto te laten polijsten worden lichte krassen verwijderd en zullen doffe lakken worden hersteld, ook zal het een poetsbeurt krijgen.

Vanaf 95 euro

Showroom

Dit is een speciaal pakket waarbij alle diensten worden toegepast. Uw auto zal er niet alleen stralend uitzien van buiten maar ook van binnen. Wij zullen op elk klein detail letten zodat de auto een echte showroom look & feel zal krijgen.

vanaf 250 euro

Interieur reinigen

Met een interieur reiniging bent u er zeker van dat er straks niets meer te zien is van vlekken in de autobekleding.

vanaf 55 euro

Motorcompartiment

Na een bepaald tijd hecht olie, stof en ander vuil aan de motor wat ook slijtage veroorzaakt. Laat het daarom bij ons specialist reinigen.

vanaf 25 euro

Stickers verwijderen

U kunt tevens bij ons terecht voor het gespecialiseerd laten verwijderen van (reclame)stickers en lijmresten op uw auto.

vanaf 25 euro

Kenolon Ceramic Shield V1 (Glascoating)

Kenolon Ceramic Shield V1 behandeling vormt een beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd.

vanaf 395 euro

Koplampen polijsten

De set koplampen worden als nieuw hersteld door verwijdering van lichte krassen, doffe lakken en voorzien van een nauwkeurig poetsbeurt.

Vanaf 20 euro per koplamp

Auto laten schoonmaken?

Geen zin of tijd om zelf de auto schoon te maken? Dan doen wij dat voor u.

AFSPRAAK MAKEN